Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Thursday, September 16, 2010

AkU bEnCi KaU !!

yup

ak benci kau damn so much...
kau wat ak rase nak nangis
kau wat mate ak berair
kau wat mate ak jadik merah
rase pedih sangat

tak gune betoi
cinebeng..
bongek
ngok ngek...

haprak
tak leh pakai

dah lew de bau..
bile ak pegang kAU
perghh
bau melekat
giler pew
ak cuci ngan sabun siap sental lagi
bau tu tak ilang-ilang agi..
ngok ngek tol..


dah lew kontot a.k.a kemetot
huduh nak mampuih
busuk plak tu


hish cinebeng betui...

setiap kali ak jumpe kau
mate ak rase pedih
berair
rase nak nangis pun ade
yang x bleh bla
kau memang akan tinggal kan bau kau tu..


and sebab tu laa
AKU BENCI KAU sangat2

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

incik BAWANG..

I hAtE YoU




padan muke kau incik BAWANG yang berbau
tu laa sebok sangat nak interframe dalam makanan


incik BAWANG " huhu saya tak bersalah"


and setiap kali mak ak nak masak mesti ak kene dating ngan kau..
huh..
malas
tol nak kne kopek kau incik BAWANG yang busukk!!

x bleh kew kau kopek diri kau sendiri
neh tak.. nak kene tunggu ak gak kopekkan
haprak tol...



incik BAWANG aku betul2 BENCI kau!



p/s: aku bukan pencinte BAWANG!!

neh fakta bukan auta!!

4 comments:

Cik Shiqa said...

kecian encik bawang.hehe

adyla korean said...

x de mknenye nk kesiankn c busok tu..
muahaha

.imah. said...

ahahahaha.
bukan main comel lagi muka bawang tu pon nk benci die jugak ke? kesian incik bawang tu. xDD

adyla korean said...

dye x cumel laa.. huahuahua