Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Friday, June 17, 2011

apa ada pada diri aku!

Assalamualaikum.

dah lame aku tak update blog yang kompem2 takde orang pun nak bace entri aku ne kan. yela aku bukan nya reti nak tulis pon.

sebagai makluman korang aku just short the word. aku still a student and stay outside. makne nya aku NR (non-resident) kat UiTM.

so bile aku dah duduk luar, transport pun ade, takde pak guard mak guard. memang best. tapi bab yang tak best tu kene bayar sewa umah, bil elektrik air, petrol. haish memang banyak duit kene pakai.

korang cuba bayang kan tak sampai 3 minggu aku dah habis pakai Rm 1500.
hyperbola la kau! banyak tuh!

ok bukan semua habis pon ade tinggal lagi 50 hengget. ok la tu, tolak deposit umah, yuran, isi minyak, beli barang2 dapur. ok la bukan nya aku habis tuk shopping pon.

tapi sem ni memang banyak bende berlaku. antaranya:

- sebelum aku nak balek kedah aku pergi isi minyak kereta kat petrolnas. aku isi Rm50. ingat nak isi penuh2. rupe2nye memang aku isi penuh2 sampai minyak dalam tank melimpah2. aku kat situ maunye cuak tak ingat. gile la maunye aku terbako kat situ. huwarghhh. naseb baek ade kerete pak cik kat belakang tu tolong aku. dia kate siram ngan air kat tangki tuh. aku dah la pekak labang sikit. aku ingat pak cik tuh gile suruh aku siram air kat tangki minyak yg tak tutup lagi. haha naseb aku tanye balek pak cik tuh. kalo tak tak jalan kut kereta aku. haha benggong. habeh tangan aku bau petrol. aku tak sempat isi habeh minyak tu tangki aku full gile2. rezeki pak cik belakang kereta aku kut sebab dia dah tolong aku.

- tak sampai berape hari aku duk umah sewa tayar kereta aku pecah! PECAH not pancit. naseb baek pecah kat umah kalo tengah jalan maunye aku menonggeng tuko tayar. aku la kalo bab2 tayar ni memang kurang sikit. naseb baek pak cik umah sewa aku ade, dia bawak member dia tukar kan tayar spare. huhu tapi kene tukar tayar baru sebab dah PECAH kan. itu pun bukan sebijik tayar kene tukar dua bijik kau tau tak. gile tak gile. untungla tauke kedai tayar tu dapat duit aku ngan member aku. ( kiteorang tong2 ciket2) tapi aku support lebeh. Rm100 tuh!

- seminggu lepas tayar kereta aku pecah. aku reverse kereta nak masuk porch kat umah sewa aku. aku langgar besi kat tepi pagar umah sewa aku. habeh cover sport rim aku terkepak. tepi pagar tuh siriyes aku tak nampak. time tu memang aku cuak giler. naseb baek budak sebelah rumah sewa aku ade kat luar nampak aku. aku dah la cuak malu pun ade. haha tapi yang best nye aku dapat kenai diaorang. haha ngong.


takat ni je dulu nanti aku kasi tau yang laen2. tapi kan kalo korang perasan aku banyak naseb baek. walaupun ape yang aku kene tu naseb tak baek kan tapi still akan ade penyelesaian nya. haha

bak kate pepatah semua masalah mesti ade penyelesaiannya. kan.

P/s: nanti aku sambung cite aku hampir kene kejar dengan monyet.

nak pi tengok movie. sorang2. :(
mak ngan ayah aku pi dating! haha :D arios.

Saturday, May 7, 2011

Wishing the ONE and only!!

Assalamualaikum..

punya la lame gile aku tak mengodek2 blog nep.

"jap kenape yer bile dah lame tak update blog mesti orang tulis 'fuh dah lame giler aku tak update/ meraban dan so on..."

"aku pun tak tau der selalu orang buat cenggitu kut"

(konpius) =_="

ok. first sekali aku update just nak wish kat mak aku
"selamat hari ibu"

sorry ye mak orang tak reti nak wish face to face.. T_T

jadi orang wish kat blog jadi le ye mak.. (ikhlas)

"ek eleh takat wish kat blog baek tak payah"

mesti korang pikir macam neh kan kan!!

hek! ade aku kesah ke dengan korang. suka hati aku la weh!

macam mana cara sekalipun cara aku wish untuk mak aku yang penting aku ikhlas nak buat.

once again happy mother's day for my beloved mom!!

orang SAYANG mak!! (bergeme)
wo ai ni
saranghaeyo
aishiteru

walaupun orang selalu buat mak marah sebab orang selalu buat 'derk', tak dego cakap, pemalas, suke buat muke, selalu bangun lambat, siap lambat, suke terhegeh2 dan lain2 yang boleh buat mak marah.

orang mintak maaf sesangat2 tau mak.

orang tak sengaje nak buat mak marah.

orang suke bile mak marah rase rumah meriah bile mak bisng2 walaupun rase kecut gak!

tapi orang tak suke mak selalu marah2 sebab orang takut mak sakit lagi nanti. T_T

Mak.. orang doakan
mak selalu sihat wal'afiat dan dipanjangkan umur..

akhir kata dari orang walaupun mak tak tau akan kewujudan entri neh tapi orang yakin mak mesti tau kan hati orang macam mana. ye la orang kan tak pandai berkata2/bercakap apatah lagi nak bertegur sape walaupun dengan sedare mare sendiri. itu semua mak dah tau kan. hehe sorry again ye mak. Anak mak yang sorang neh memang macam tu nak buat macam mana lagi.

Mak! orang sayang mak sepenuh hati! muahhh3!!


sekian wassalam..


dari anakmu yang degil lagi terhegeh2

______________________________________________

ok tu sebab pertama kenape aku update blog.

ok sekarang sebab kedua aku update blog...

sebab entri aku yang dah berkurun lepas tu..

ala entri yang nak kasi TOpuP free tuh!

bukan tak jadi tapi sebab respon yang aku dapat pun seciput tambah2 lagi aku pun busy dengan study/esaimen/exam sebab tu aku OFF9

bukan janji2 kosong/manis semata2 tau!

aku just busy that time!




p/s: oh ya..pasal topup free tuh next sem baru ON balek tau!

sekarang nak rilek2 dulu kat rumah.. lala

Sunday, March 20, 2011

kepada sesiapa yang nak topup free!! KLIK sini!

Assalamualaikum..
ha apa perasaan korang kalu korang dapat topup FREE! mesti best kan!
kenapa aku kata best! sebab aku nak kasi korang topup free of charge!
(sebab ape kau buat ni eh? sebab kredit aku melambak der so nak share2 sikit)
hehe.. kira macam aku nak buat contest la..
Amacam nak tak?
kalu ramai yang nak or respon kat sini nanti aku kasi syarat2 yang korang perlu follow
tapi jangan risau atau gusar sebab tak susah mana pun!
ibarat makan lolipop je.

*terbuka kepada semua pengguna MAXIS!
samada lelaki mahupun perempuan..
sebab aku akan buat share topup so line celcom tak boleh laa.. T_T

P/s: Topup Rm10 seorang!
(lumayan tak!)
3 orang akan dipilih!

Saturday, March 19, 2011

FB memang cilake!

korang nak tau kenape aku kate FB cilake! sebab FB ade virus yag buat aku difitnah sebarkan bende porn!
padahal aku tak buat pun. Banggang!

see virus tuh akan serang kita punya chatbox walaupun kita tak chat dengan orang sebab automatik dia akan send kat kita punya friends! and then friends kita mesti anggap yang bukan2 kat kita macam "euww kau memang tak senonoh betul! ". siyes FB sekarang memang terok giler!

gambar yang kat atas tuh aku amek kat blog beliau
harap maklum dan untuk tau lebeh lanjut klik je kat gambar tersebut. ok.


sorry kualiti rendah so tak jelas.

bagi yang rabun baca yang dibawah neh

'Adil baharudin ko bg VIRUS per nie!!!!!!!!!! MEMALUKAN!!!! abis aku terkena'

ni lah antara2 orang yang tak puas hati kat aku sebab! FB cilake tu la. urghhh geram benggang betul!
budak tu pulak siap tag aku dowh! yang buat aku lebeh benggang dan tersetap bila dia kate memalukan! diulangi memalukan! siyes dowh aku benggang gile dengan statement dia! padahal bukan aku yang buat semua tuh walaupun aku akui yang aku neh takde la baek or alim sangat tapi aku takkan buat keje yang tak bermoral tuh!

abeh2 je dia keluarkan statement sentap tuh, aku hentam dia balek tapi dengan cara yang sopan santun la. mesti korang cakap ek eleh asal kau tak hentam je budak tuh cukup2. dowh aku tak nak nanti naik court pulak dan aku pegang aku punya prinsip 'kita hidup mesti beradab kalu tak beradab tu namanya binatang tau!'

lepas aku hentam budak tu secara sopan. aku pun update la status FB aku.

' cilake betoi FB! siap ade video porn!
aku kene virus porn! what the heck!'


tak sampai beberape saat ade la sekor budak neh menepek 'like' status aku. lepas tu tulis komen kat aku punya status.

sorry kualiti low giler sebab tu tak jelas.


aku retype balek kalu korang tak berape nak clear.
ok aku just shortkan nama budak tuh kepada PB aka Perogol Bersiri! haha
PB: tu la selalu sgt tgk cerita porn
dalam hati aku 'what the heck budak neh' siyes cilake!
aku: helo! aku yg muke suci neh kau kate kaki tgk cite porn ke! PB: hahahah dah tu mcm mn leh kena PB lagi: g pon mn ada muka u pon
time neh aku rasa muka aku dah panas gile sebab tahan sabar banyak sangat kalu ikut kan hati aku dah lama aku menderemkan budak neh!
aku: wo wo mane aku tau tu stok cite porn!
siyes memang aku tak tau!
PB: emmmm x tau ka saja bt2 x tau

arghh cilake! kau ingat aku hadap sangat ke bende2 porn tuh!

p/s: FB sekarang macam banggang dowh! virus video porn go to the hell la dude!

Friday, March 18, 2011

FB memang cilake!

korang nak tau kenape aku kate FB cilake! sebab FB ade virus yag buat aku difitnah sebarkan bende porn!
padahal aku tak buat pun. Banggang!

see virus tuh akan serang kita punya chatbox walaupun kita tak chat dengan orang sebab automatik dia akan send kat kita punya friends! and then friends kita mesti anggap yang bukan2 kat kita macam "euww kau memang tak senonoh betul! ". siyes FB sekarang memang terok giler!

gambar yang kat atas tuh aku amek kat blog beliau
harap maklum dan untuk tau lebeh lanjut klik je kat gambar tersebut. ok.


sorry kualiti rendah so tak jelas.

bagi yang rabun baca yang dibawah neh

'Adil baharudin ko bg VIRUS per nie!!!!!!!!!! MEMALUKAN!!!! abis aku terkena'

ni lah antara2 orang yang tak puas hati kat aku sebab! FB cilake tu la. urghhh geram benggang betul!
budak tu pulak siap tag aku dowh! yang buat aku lebeh benggang dan tersetap bila dia kate memalukan! diulangi memalukan! siyes dowh aku benggang gile dengan statement dia! padahal bukan aku yang buat semua tuh walaupun aku akui yang aku neh takde la baek or alim sangat tapi aku takkan buat keje yang tak bermoral tuh!

abeh2 je dia keluarkan statement sentap tuh, aku hentam dia balek tapi dengan cara yang sopan santun la. mesti korang cakap ek eleh asal kau tak hentam je budak tuh cukup2. dowh aku tak nak nanti naik court pulak dan aku pegang aku punya prinsip 'kita hidup mesti beradab kalu tak beradab tu namanya binatang tau!'

lepas aku hentam budak tu secara sopan. aku pun update la status FB aku.

' cilake betoi FB! siap ade video porn!
aku kene virus porn! what the heck!'


tak sampai beberape saat ade la sekor budak neh menepek 'like' status aku. lepas tu tulis komen kat aku punya status.

sorry kualiti low giler sebab tu tak jelas.


aku retype balek kalu korang tak berape nak clear.
ok aku just shortkan nama budak tuh kepada PB aka Perogol Bersiri! haha
PB: tu la selalu sgt tgk cerita porn
dalam hati aku 'what the heck budak neh' siyes cilake!
aku: helo! aku yg muke suci neh kau kate kaki tgk cite porn ke! PB: hahahah dah tu mcm mn leh kena PB lagi: g pon mn ada muka u pon
time neh aku rasa muka aku dah panas gile sebab tahan sabar banyak sangat kalu ikut kan hati aku dah lama aku menderemkan budak neh!
aku: wo wo mane aku tau tu stok cite porn!
siyes memang aku tak tau!
PB: emmmm x tau ka saja bt2 x tau

arghh cilake! kau ingat aku hadap sangat ke bende2 porn tuh!

p/s: FB sekarang macam banggang dowh! virus video porn go to the hell la dude!

bila 'si dia' cium..



pasti terangkat dowh! hehe. gelak gatai. best gile woh wa cakap sama lu orang kalu kene cium perghh nikmat tak terkate. rase manis dia laen der. tak caye cuba la. kalu dah cube mesti nak lagi kan-kan. haha

erk. tajuk entri aku sebenarnya takde kene mengena pun saje nak bikin spender je (suspen la ngok)
sebab musabab aku update entri just because of cipan bukit. kalu tak idak aku nak update blog sambal belancan hangit aku neh hah! hehe. okeh aku tak nak sangap (cakap la ngok) banyak sangat just korang layan je setim ni. wokeh!

jap. aku lupe nak kasi tau yang entri neh macam ala-ala nak masuk contest je dan untuk pengetahuan korang, ini la first contest yang aku pernah masuk itupun kalu aku jadi nak join walaupun hakikat sebenarnya aku just ditag oleh cipan bukit so untuk elakkan daripada tercetusnya perang dunia keempat antara aku dan 'beliau' maka aku buat la entri sebagai balasan yang aku telah ditag oleh 'beliau'.

" Show Me Your BFF Contest"

hah yang dekat atas kaler merah tak menyala tuh la tajuk contestnya.

"oi! kau ingat kitaorang tak tau baca ke hah" cilake!

sambil menggaru2 ketiak yang gatal ( buluss ketiak dah panjang kut)

"hehe aku tau la korang pandai baca but aku just nak bagitau je tu pun tak boleh ke" (=_=")

okeh yang sebelah kanan tuh tuan yang buat contest tersebut
manakala yang disebelah kiri tuh maybe dia punya BFF

Untuk join contest neh mesti kene tulis tentang BFF sendiri bersertakan syarat2 yang termaktub. Ada faham!

Ok .
ehem-ehem sound check one two three four.. woi ape yang kau melalut neh hah!
haha aku sebenarnya tak pandai nak menulis tapi tak pe la aku try jugak.
Dengan lafaz bismillah..

Dear Nurulbadiah Lai,

Anda comel dengan kulit putih bersih dan mulus lagi gebu itu.
jap!
gile skema babun ayat aku! dah macam ayat budak spm je. haha

ok. BFF bagi aku kan maksudnya be friend forever.

walaupun ramai orang selalu describe BFF sebagai best friend forever. tapi bagi aku laen! aku lebeh suka dengan ayat be friend forever
. erk or maybe best fucking friend. haha.ok tu dah melebeh-lebeh der!

Sebenarnya tak kesah la ape-ape pun maksud BFF sebab maybe laen orang laen maksudnya kan-kan.
Ape yang penting bukan kerjasama macam dalam wonderpets tuh sebab bagi aku yang penting biar berkawan sampai mati. Perghh statement aku sentap abis. haha

So aku akan pegang maksud BFF tuh sampai bila-bila sebab kita sebagai manusia tak boleh hidup tanpa kawan betul tak dan korang kalu pegi mana-mana sekali pun first sekali mesti korang akan cari kawan dulu kan buat peneman ye tak? macam aku masa mula-mula masuk u dedulu.

antara statement sensasi 'beliau' dan aku:

'beliau' kate "k
ami tak penah pon declared yang kami ni BFF"

aku kate "betul aku dan 'beliau' tak pernah declare ape-ape pun tapi kami memang BFF yang gile2. kenape aku kate gile2 sebab kitaorang selalu datang kelas lambat dan selalu buat muke seselamba badak bile masuk kelas. haha. Oh ye tak lupe jugak kitaorang selalu 'maen2 touch2 n go' kan-kan dan walaupun kekadang kitaorang pernah bertikam lidah tapi itu semua tak lama dan kitaorang akan berbaik2 semula"


'beliau' yang aku maksudkan

wow 'beliau' tersangat lah gojes
sebab aku yang capture gambar tersebut
harap maklum. haha



ok. yang gambar diatas tuh hanyalah iklan semate2 takde kene mengena dengan sesiapa mahupun secara sengaja atau tak disengajakan.


dan yang ini antara aku dan 'beliau'

Gambar hanya sekadar tatapan dan akan disimpan buat kenangan
tetapi dihati akan kekal
buat selamanya


You're my BFF in crime !


P/s: sepatutnya aku kene mengetag 4 bloggers yang active tapi apa kan daya aku pun tak tau sape yang active. huhu. So bagi sesiapa yang melihat entri ini sila la join contest ini jugak ye tak salah kalu mencube tapi kalu menang lagi best kan-kan. hehe


Tuesday, March 15, 2011

aku dah buta!

pejam celik pejam celik dah nak final exam. tak sangka yang masa cepat giler berlalu sampai aku tak sedar yang aku dah nak abeh sem.

sekarang aku dah tak macam dulu.

dulu boleh la dikatakan aku 'rajin' study tapi sekarang neh aku 'rajin' tido. huhu T_T

dulu boleh dikatakan semua kelas aku datang! ( mc dikecualikan)

tapi sekarang aku dah pandai ponteng!

ayat macam bangga giler seh ( cilake!)

"nak buat camner der dah aku malas nak pergi"

"malas tuh boleh diubat der"

"tapi malas aku neh dah tahap kritikal giler"

"kau boleh cube dulu der"

"tengok dulu la.."

"ish mane boleh tengok dulu cecube dulu pastu baru kau tengok hasilnya lagi pun tak salah kau cube dulu der"

"okeh aku try tapi tak janji boleh berubah"

"slow-slow der tak payah rushing sangat. kau boleh"

'cilake kau ingat nak berubah senang macam makan lolipop ke'


p/s : awas virus 'M' berada diluar kawalan! Xd

Friday, March 4, 2011

moh skodeng benda PANAS!!

*gambar sekadar cuci2 mate


Ohayok bloggers !

aku rase dah lama giler aku tak update blog aku.yang sekor neh

"dey memang dah lama dah pun"

"lek ar der.. chill tak bek mare2 nanti cepat kedut dowh"

oleh sebab aku takde sebarang idea nak update entri so entri aku kali neh just ringkas, padat dan bukan muktahir.

so nak cepatkan cite tak payah lah nak bermukadimah2 yang panjang berjela2..

just straight tu da point la bak kate omputih..

tapi sebelum tuh aku nak ingatkan kepada sesiapa yang ade penyakit lemah jantung ke pundi kencing ke aku nasihat kan tak payah la korang nak tengok bende neh..

AMARAN KERAS!

"oi kau takut kitaorang terstim kew"

"heh takat korang stim aku tak heran la yang aku takut korang pitam terus "

ish daripada aku merepek merapu meraban berjela2 bek korang tengok gambar neh

benda panas neh kene tengok betui2 sebab dia secret siket dan kalu boleh jangan kelip mate

nak senang nampak cuba fokus kat tengah2

hah jumpa tak?

kalu tak jumpa tengok lagi sampai jumpa

GUDluck! *_*


aku chao lu eh!

arios amigos


p/s: tenet slow giler babun!!

terkemut2 aku nak upload gambar.. Xd



Tuesday, January 25, 2011

Bila aku kene tangkap basah! xd

*sila abaikan segala kesalahan tatabahasa.. BM memang aku kureng!

Harap termaklum

Entri update : 3.19 am/ 26 jan

Hari isnin..

Hari yang sungguh bebal dan pack buat aku yang bergelar ‘student’.

Hari sebelumnya..

“urghhhh… Aku tak tahan der, besok class pack gile dowh!”

“chill je la beb”

“chill taek kau! Dah la besok class start kul 8. Aku malas gile nak bangun pepagi neh”

“wo..wo bawak2 bersabar beb, class kau sekali seumur sem neh je kan start kul 8 pagi kan?kan?”

“memang la kul 8 pagi tuh sekali seumur sem je tapi yang tak bleh blah class tuh pack sampai petang der.. tuh yang buat aku berangin satu badan neh!”

sambil menahan marah dengan idong kembang… kempis.. kembang balek..kempis..

actually menahan gas kentut daripada keluar! MUAHAHHA :P

alarm: 6.45 pagi (setelah disnoozekan beberapa kali)

[urghhhhh…

jangan pernah kau katakan wo uwohh…

bahawa cinta ku terlarang wo uwohh..

kerna tak ada yang tahu erti cinta yang sesungguhnya

cinta datang dari jiwa wo uwohh…

yang tak mungkin aku hindarkan wo uwohh..]

(bunyik alarm)

‘krohhkrohhh.. ish menatang kemende plak yang berbunyik neh.. potong stim betoi’

Sambil meneyeh2 bijik mate due tiga kali dengan belakang tapak tangan dan mengaru2 celah2 kangkang jari-jemari..

Dan setelah puas megaru2, jari jemari mula meraba2 handset yang berada tidak jauh dari bantal dan memang berada diujung tanduk katil yang hampir2 nak tersungkur ke lantai.

Sementelah handset berjaya diraba dengan rakus , punat off ditekan dengan rakusnya agar dapat mententeramkan subuh yang dingin lagi tangkap basah leleh.

‘huwarghh.. ngantuknye’

Tangan kiri dan kanan terasa ingin meraba2 comforter yang tebal nan empuk kembali untuk mengurangkan dingin subuh yang giat meratah tubuh ini, akan tetapi tiba2 teringat akan kata-kata ustaz kalu tak bangun solat subuh ibarat berselimut dengan kulit babi.

Terus hilang rasa ngantuk yang menghinggap bulu2 mate.

Tanpa membuang waktu, kaki digagahkan jua mencecah lantai dan mula menyarung selipar ke kaki untuk menapak ke toilet bagi mengambil wuduk.

‘warghhh sejuknya air neh’ huhu

Setelah selesai menunaikan solat subuh dua rakaat dan berdoa. Aku mula menyelongkar locker aku yang sekangkang kera.

Selepas itu aku menapak ke meja yang mengantikan iron board.

'jimat fulus tak yah pegi beli iron board' ngeh3


7.00 pagi

Suis iron ditekan dan tombol iron diselaraskan mengikut kesesuaian kain.

Setelah iron panas, aku mula mengiron.

“oi kau tak mandi lagi ke”

rummateku berkata2 dengan vocal yang tinggi.

“jap gi aku mandi ar”

aku balas dengan riak-muke-tak-mandi-setaun

“banyak la jap gi kau tuh… class dah la start kul 8”

bile-dia-dah-start-membebel.

Aku tarik-muncung-itik-lebeh-kurang-sedepa-due

kehkehkeh

Lepas habis mengiron aku blah pegi mandi berkemban.

7.30 pagi

Setelah selesai mandi berkemban, aku menapak balik bilik dek kerana toilet berada di luar kawasan bilik.


‘wah segarnya lepas mandi’ lalala


Aku buka pintu bilik dan aku nampak yang rummate aku dah siap.

“huh awainya kau siap”

Muke-aku-memang-mintak-penampor-sedas

banyak la kau punye awai, dah pukul 7.30 lebeh dah neh”

Muke-tak-puas-hati-dengan-aku! Huhu

“hok aloh baru pukul 7.30.. lek lu”

Tetap-dengan-muke-mintak-penampor-sedas

Deodoren rexona dioles dengan lembut dekat bahagian ketiak dengan penuh konsentrasi agar tidak lari dari kawasan sepatutnya.

Manakala spray rexona dispray ibarat menspray perfume agar ketiak sentiasa segar dengan haruman yang wangi.

‘gile seh! Ayat tak leh blah’ muahahaha

7.40 pagi

Oleh sebab aku terlambat sekentut due.

Rummate + classmate aku meninggalkan aku sendirian.

Huhu. Sadis sekali aku rasakan tika itu.

Tetapi tidak mengapa kerana terdapat seketul cendol yang akan menemani daku.

7.45 pagi

Tengah terkial2 bersiap…

….

….

….

….

….

yezz.. Dah siap!

7.50 pagi

Setia menunggu si cendol…

Menunggu…

….

7.55 pagi

Still *tercanggak-banggak…

….

Kaki mula menapak..

Satu langkah..

Due..

Tige..

4..5…6…7..

What the tutttt… dengan mulut ternganga sebesar2 yang mungkin!

Bilik gelap

Ini bermakna…

Adakah O.V.E.R.S.L.E.P.T. ??

‘tuttut..tuttutt..tutt….’ calling2

“weh aku baru bangunnn”

Suara-macam-cendol-bangun-tido

“hah..”

Terkejut-yang-dah-dijangka-kan

‘Aku dah agak dah’

“handset aku mati.. takde bateri.. huhu camner neh”

haiseh-cendol-basi-neh

Bla…bla.. bla…


Ish senang citer aku shortkan story je lah..

‘eleh kau nak cover kan.. sebab kau tak dah ingat dialog’

‘oi agak2 laa weh’

Si cendol neh teroverslept so aku yang sedari tadi tercanggak-banggak cam tunggul terpaksa la menapak ke class sorang2.

Naseb baek class dekat aje dengan kolej kalu tak maunya pecah lemak2 degil kat badan aku neh akibat menapak pegi class laju2.

Seh!

p/s : -lambat pegi class dah sebati dalam darah daging aku.. ALAP

“small matter der!”

-ponteng class aku sedang berjinak2.. muahahaha :D

so kene belaja prepare surat rasmi ponteng kelas… ngeh3

*tercanggak-banggak= menunggu/ tunggu


kepada cendol – jangan buat entri pasai aku! ( ini amaran bukan ugutan)

Q- jangan mare2 aku..

Saturday, January 22, 2011

asal kau neh lembab sangat hah!

23-1-11 : 5.16 a.m

oi kau neh memang nak merase makan kepale lutut aku ke hah!

*gigolo

dah laa terhegeh2 cam siput babun..


arghh tension aku cam neh..


benggong betui

melembab kan aku nak buat keje aje

dan yang buat aku paling tak bleh nak chill

aku dah melabur untuk kau selame sebulan


*gigolo

'terbang fulus aku'

ape yang aku dapat hah!!

@#$%#*^

-ngong- Xd



p/s: telan nescafe = tak leh tido T_T huhu

and no idea (saje update entri)

-lol- :D

*gigolo aka google dowh!

Friday, January 14, 2011

Malam Jumaat AKU kene Kacau!!

"der malam tadi kau ade dengar bunyik ape2 tak"

"takde.. kenape"

"aku ade dengar bunyik something2 laa"

"weh kau jangan nak kencing aku der"

"oi kau ingat aku ade banyak mase nak kencing kau ke ngok"

"ceitt bukan ke kau selalu kencing aku buat2 lupe plak"

"kau neh memang mangkuk ek.. aku cakap betul2 la badigol"

kencing = kelentong = tipu = kecek dan sewaktu dengan nye


gile siot!!!

malam semalam aku just dapat tido 2 jam gittu2 je kat umah

neh semue sebab..

aku dengar bunyik yang agak bising tambah2 lagi time pukul 3-4 pagi keatas..

gile seh!

malaun mane yang buat bising time2 orang tengah *terbongkang atas katil

*nyenyak tido

dalam mamai2 aku terpikir...

'aiseh sape plak yang de dalam bilik aku neh.. setau aku adek aku yang berbulu mate melentik tuh dah masuk asrama dan yang aku paling sure and pasti aku sesorang jep dalam bilik'

hah sudaa..

adakah aku kene kacau!



makkkkkk...!


jam : 5 pagi kut

aku terus bukak lampu bilik pastu blah bawak comforter dengan bantal seketul..

tido atas sofa depan tv atau lebeh tepat lagi depan bilik mak aku.. huhu

"hahaha dasar penakut laa kau"

"dowh aku bukan takut just aku tak leh nak tido dalam bilik aku tuh"

"ceh buat ayat cover nampak"

"badigol kau cendol!" *dush3 ( sepak frontkick - mandul terus)


first time aku kene kacau weh..


p/s : aku fobia nak tido dalam bilik malam neh..

.
.
.
.
.
.
.
.
.



malaun yang menghantui aku

Monday, January 10, 2011

Esaimen pun ade Outstation dowh!!

Arghhhhhhhh...

macam shittt kau tau tak!

"oi mangkuk yang kau melalak cam orang gile pehal"

"banyak laa kau punye orang gile! aku tengah tension pasal esaimen sem neh"

"ek eleh takat esaimen sebarang due pun dah kecoh.. lagi pun biase ar kalu jadik student memang tak kan lari dari esaimen.. rileks sudaa"

"dowh esaimen sem neh mane bleh rilek2 wa cakap sama lu"

"weh cendol bukan ke slalu nye kau suke buat esaimen ALAP"

" tu dulu la weh.. aku dah insaf ciket sejak2 aku kene culture shock bile dapat tau esaimen sem neh susah gile banggang dowh!"


gile seh!

aku kene pegi interview orang sem neh untuk esaimen aku atau lebeh tepat lagi company orang..


* milik gigolo

bagayro! (ayat power dari bapak aku time tengah benggang)

hish.. ingat aku neh banyak mase.. duit ke nak pegi interview diaorang..

aku ingat amek kos bisnes senang la ciket compare to engineer..


* milik gigolo

'heh fizik takat lulus sekentut je pun ade hati nak jadik engineer'
hahaha -ngong-

huh!

aku malas gile nak pegi interview company orang sebab

- MALAS tambah2 lagi kene outstation meh!
- duit sendiri kene hulur - unlike
- kene speaking! english aku memang broken lol >_<
- transport - sape2 nak sponsor call aku!
- aku tak suke hadap orang ( pemalu ciket ) Xd
- dan laen2 lagi malas nak listkan..

'hish kau neh memang malas tahap tenok ke cendol!'

akhir kate dari aku yang kuat tido & melantak..
*milik gigolo
jangan anggap semua esaimen tuh senang!

boleh jadi sasau aka gile kau tau.. xd


arios amigos


p/s: bile esaimen menghantui waktu tido ku..

namun aku tetap lena.. hakhak


*gigolo aka google meh!


Thursday, January 6, 2011

melantak vs mengantuk!!

ohayok...


brottttt2.... ( bunyik perut bukan bunyik kentut nyer!)

heh pepagi bute tetibe rase lapar giloss

mane tak nyer last sekali makan pukul 12 tengah hari tadi..

dinner tak makan

'weh cendol! kau ingat perut kau tuh tahan ke'


ceh!

balek duk kolej memang buat aku rase lapar gile banggang dowh!

tu sebab aku payah nak kurus xP


heh sambil2 tunggu maggi aku lembut dan empuk

terhasil lah entri aku yang tak bermoral neh



"alaa.. setakat melantak maggi ape barang bro"

"maggi tak maggi janji kenyang dowh!"


arios amigos..


P/s : maggi aku dah terlebeh kembang-mambang! LOL :D

*aku cinta maggi tomyam :P