Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Tuesday, March 15, 2011

aku dah buta!

pejam celik pejam celik dah nak final exam. tak sangka yang masa cepat giler berlalu sampai aku tak sedar yang aku dah nak abeh sem.

sekarang aku dah tak macam dulu.

dulu boleh la dikatakan aku 'rajin' study tapi sekarang neh aku 'rajin' tido. huhu T_T

dulu boleh dikatakan semua kelas aku datang! ( mc dikecualikan)

tapi sekarang aku dah pandai ponteng!

ayat macam bangga giler seh ( cilake!)

"nak buat camner der dah aku malas nak pergi"

"malas tuh boleh diubat der"

"tapi malas aku neh dah tahap kritikal giler"

"kau boleh cube dulu der"

"tengok dulu la.."

"ish mane boleh tengok dulu cecube dulu pastu baru kau tengok hasilnya lagi pun tak salah kau cube dulu der"

"okeh aku try tapi tak janji boleh berubah"

"slow-slow der tak payah rushing sangat. kau boleh"

'cilake kau ingat nak berubah senang macam makan lolipop ke'


p/s : awas virus 'M' berada diluar kawalan! Xd

4 comments:

tomatoo said...

btol la smkin hampir nak final penyakit 'M' makin menjadi2.. pelik2.. penyakit berjangkit ape..hehe

Atsuko Ichirou said...

tu...
sape suh kapel ngn aku...
kan dah dpat penyakit aku...

adil sunbae said...

tomatoo: haha virus tuh memang senang berjangkit! so berhati2 lah anda! :D

adil sunbae said...

weh khaq! tu penyakit kau ke??