Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Friday, March 18, 2011

bila 'si dia' cium..



pasti terangkat dowh! hehe. gelak gatai. best gile woh wa cakap sama lu orang kalu kene cium perghh nikmat tak terkate. rase manis dia laen der. tak caye cuba la. kalu dah cube mesti nak lagi kan-kan. haha

erk. tajuk entri aku sebenarnya takde kene mengena pun saje nak bikin spender je (suspen la ngok)
sebab musabab aku update entri just because of cipan bukit. kalu tak idak aku nak update blog sambal belancan hangit aku neh hah! hehe. okeh aku tak nak sangap (cakap la ngok) banyak sangat just korang layan je setim ni. wokeh!

jap. aku lupe nak kasi tau yang entri neh macam ala-ala nak masuk contest je dan untuk pengetahuan korang, ini la first contest yang aku pernah masuk itupun kalu aku jadi nak join walaupun hakikat sebenarnya aku just ditag oleh cipan bukit so untuk elakkan daripada tercetusnya perang dunia keempat antara aku dan 'beliau' maka aku buat la entri sebagai balasan yang aku telah ditag oleh 'beliau'.

" Show Me Your BFF Contest"

hah yang dekat atas kaler merah tak menyala tuh la tajuk contestnya.

"oi! kau ingat kitaorang tak tau baca ke hah" cilake!

sambil menggaru2 ketiak yang gatal ( buluss ketiak dah panjang kut)

"hehe aku tau la korang pandai baca but aku just nak bagitau je tu pun tak boleh ke" (=_=")

okeh yang sebelah kanan tuh tuan yang buat contest tersebut
manakala yang disebelah kiri tuh maybe dia punya BFF

Untuk join contest neh mesti kene tulis tentang BFF sendiri bersertakan syarat2 yang termaktub. Ada faham!

Ok .
ehem-ehem sound check one two three four.. woi ape yang kau melalut neh hah!
haha aku sebenarnya tak pandai nak menulis tapi tak pe la aku try jugak.
Dengan lafaz bismillah..

Dear Nurulbadiah Lai,

Anda comel dengan kulit putih bersih dan mulus lagi gebu itu.
jap!
gile skema babun ayat aku! dah macam ayat budak spm je. haha

ok. BFF bagi aku kan maksudnya be friend forever.

walaupun ramai orang selalu describe BFF sebagai best friend forever. tapi bagi aku laen! aku lebeh suka dengan ayat be friend forever
. erk or maybe best fucking friend. haha.ok tu dah melebeh-lebeh der!

Sebenarnya tak kesah la ape-ape pun maksud BFF sebab maybe laen orang laen maksudnya kan-kan.
Ape yang penting bukan kerjasama macam dalam wonderpets tuh sebab bagi aku yang penting biar berkawan sampai mati. Perghh statement aku sentap abis. haha

So aku akan pegang maksud BFF tuh sampai bila-bila sebab kita sebagai manusia tak boleh hidup tanpa kawan betul tak dan korang kalu pegi mana-mana sekali pun first sekali mesti korang akan cari kawan dulu kan buat peneman ye tak? macam aku masa mula-mula masuk u dedulu.

antara statement sensasi 'beliau' dan aku:

'beliau' kate "k
ami tak penah pon declared yang kami ni BFF"

aku kate "betul aku dan 'beliau' tak pernah declare ape-ape pun tapi kami memang BFF yang gile2. kenape aku kate gile2 sebab kitaorang selalu datang kelas lambat dan selalu buat muke seselamba badak bile masuk kelas. haha. Oh ye tak lupe jugak kitaorang selalu 'maen2 touch2 n go' kan-kan dan walaupun kekadang kitaorang pernah bertikam lidah tapi itu semua tak lama dan kitaorang akan berbaik2 semula"


'beliau' yang aku maksudkan

wow 'beliau' tersangat lah gojes
sebab aku yang capture gambar tersebut
harap maklum. haha



ok. yang gambar diatas tuh hanyalah iklan semate2 takde kene mengena dengan sesiapa mahupun secara sengaja atau tak disengajakan.


dan yang ini antara aku dan 'beliau'

Gambar hanya sekadar tatapan dan akan disimpan buat kenangan
tetapi dihati akan kekal
buat selamanya


You're my BFF in crime !


P/s: sepatutnya aku kene mengetag 4 bloggers yang active tapi apa kan daya aku pun tak tau sape yang active. huhu. So bagi sesiapa yang melihat entri ini sila la join contest ini jugak ye tak salah kalu mencube tapi kalu menang lagi best kan-kan. hehe


2 comments:

Atsuko Ichirou said...

terharunye syg...
muah2...
sayang kamu ketad2...

adil sunbae said...

aku pun terharu gak sampai mengalirkan airmate (T_T)
(statement cam cilake je) hehe