Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Friday, January 14, 2011

Malam Jumaat AKU kene Kacau!!

"der malam tadi kau ade dengar bunyik ape2 tak"

"takde.. kenape"

"aku ade dengar bunyik something2 laa"

"weh kau jangan nak kencing aku der"

"oi kau ingat aku ade banyak mase nak kencing kau ke ngok"

"ceitt bukan ke kau selalu kencing aku buat2 lupe plak"

"kau neh memang mangkuk ek.. aku cakap betul2 la badigol"

kencing = kelentong = tipu = kecek dan sewaktu dengan nye


gile siot!!!

malam semalam aku just dapat tido 2 jam gittu2 je kat umah

neh semue sebab..

aku dengar bunyik yang agak bising tambah2 lagi time pukul 3-4 pagi keatas..

gile seh!

malaun mane yang buat bising time2 orang tengah *terbongkang atas katil

*nyenyak tido

dalam mamai2 aku terpikir...

'aiseh sape plak yang de dalam bilik aku neh.. setau aku adek aku yang berbulu mate melentik tuh dah masuk asrama dan yang aku paling sure and pasti aku sesorang jep dalam bilik'

hah sudaa..

adakah aku kene kacau!



makkkkkk...!


jam : 5 pagi kut

aku terus bukak lampu bilik pastu blah bawak comforter dengan bantal seketul..

tido atas sofa depan tv atau lebeh tepat lagi depan bilik mak aku.. huhu

"hahaha dasar penakut laa kau"

"dowh aku bukan takut just aku tak leh nak tido dalam bilik aku tuh"

"ceh buat ayat cover nampak"

"badigol kau cendol!" *dush3 ( sepak frontkick - mandul terus)


first time aku kene kacau weh..


p/s : aku fobia nak tido dalam bilik malam neh..

.
.
.
.
.
.
.
.
.



malaun yang menghantui aku

11 comments:

miss Fyqa said...

saspen!

Kodet said...

haha meremang bulu roma kat adik aku pegi asrama aku je ada dlm bilik ni... cdangan aku ko buat comment ni jdi popup dri ko buat fullscreen ni le...

PS : 20 Profil paling kreatif di Facebook

adil sunbae said...

fyqa: jeng2..

kodet: heh tau pun bulu kau meremang ~ngaaa

cdgan kau tuh aku dh tunai kan! ty :D

Cik Seri Darling said...

hampehhhhh

aku baru nak bagi petua kalau kena kacau hantu time2 tido.. kalau inilah malaun yg kacau ko, aku bg racun tikus je la..

adil sunbae said...

hehe.. :P

besar tapak tangan..
besar lagi tapak tangan aku
aku tadahkan.. ~ngaaa :D

myhardday said...

comelah jgak ^^

adil sunbae said...

myhardday: err.. tikus tuh comel ke??
=_="

ke org yg kene kacau tuh.. ~ngaa :D

Mohd Firdaus said...

ooo..xde pngalaman lg..

adil sunbae said...

firdaus: ada2 kan lah.. muahhhahaha

:D

jalanjatuh said...

aku slalu kene kacau ak... tp ngan nyamuk la
hahhaa

adil sunbae said...

perghh.. mmg mengaru laa kau!
haha :D