Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Monday, January 10, 2011

Esaimen pun ade Outstation dowh!!

Arghhhhhhhh...

macam shittt kau tau tak!

"oi mangkuk yang kau melalak cam orang gile pehal"

"banyak laa kau punye orang gile! aku tengah tension pasal esaimen sem neh"

"ek eleh takat esaimen sebarang due pun dah kecoh.. lagi pun biase ar kalu jadik student memang tak kan lari dari esaimen.. rileks sudaa"

"dowh esaimen sem neh mane bleh rilek2 wa cakap sama lu"

"weh cendol bukan ke slalu nye kau suke buat esaimen ALAP"

" tu dulu la weh.. aku dah insaf ciket sejak2 aku kene culture shock bile dapat tau esaimen sem neh susah gile banggang dowh!"


gile seh!

aku kene pegi interview orang sem neh untuk esaimen aku atau lebeh tepat lagi company orang..


* milik gigolo

bagayro! (ayat power dari bapak aku time tengah benggang)

hish.. ingat aku neh banyak mase.. duit ke nak pegi interview diaorang..

aku ingat amek kos bisnes senang la ciket compare to engineer..


* milik gigolo

'heh fizik takat lulus sekentut je pun ade hati nak jadik engineer'
hahaha -ngong-

huh!

aku malas gile nak pegi interview company orang sebab

- MALAS tambah2 lagi kene outstation meh!
- duit sendiri kene hulur - unlike
- kene speaking! english aku memang broken lol >_<
- transport - sape2 nak sponsor call aku!
- aku tak suke hadap orang ( pemalu ciket ) Xd
- dan laen2 lagi malas nak listkan..

'hish kau neh memang malas tahap tenok ke cendol!'

akhir kate dari aku yang kuat tido & melantak..
*milik gigolo
jangan anggap semua esaimen tuh senang!

boleh jadi sasau aka gile kau tau.. xd


arios amigos


p/s: bile esaimen menghantui waktu tido ku..

namun aku tetap lena.. hakhak


*gigolo aka google meh!


10 comments:

Amiey White said...

S A B A R :)

cool lah ye

adil sunbae said...

dh terlebeh cool.. xd

myhardday said...

asigment mmg ......!!...
lbih2 lagi sem ni kne wat draft..adess~~..udah laa ak suke wat last minutes.. :D..gud luck with ur assigment..^ ^ V

TheGirlNamedNoor said...

hahaha
lek suda~~~~ kui3

Atsuko Ichirou said...

ALAP,
cam kenal je cendol..

adil sunbae said...

biase ar 'wan'!! :D

aleen aiden said...

lulus sekentut?erk....hahah

adil sunbae said...

cukup2 makan laa... ngaaa :D

nurhidayah said...

relax ler..kdg2x bes jgak g interview org..slalu kita yg jd interviewee,so now,kita plak yg jd interviewer..ok la 2..not bad lah..

adil sunbae said...

nurhidayah: woah! positive thinking
i like :D