Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Saturday, May 7, 2011

Wishing the ONE and only!!

Assalamualaikum..

punya la lame gile aku tak mengodek2 blog nep.

"jap kenape yer bile dah lame tak update blog mesti orang tulis 'fuh dah lame giler aku tak update/ meraban dan so on..."

"aku pun tak tau der selalu orang buat cenggitu kut"

(konpius) =_="

ok. first sekali aku update just nak wish kat mak aku
"selamat hari ibu"

sorry ye mak orang tak reti nak wish face to face.. T_T

jadi orang wish kat blog jadi le ye mak.. (ikhlas)

"ek eleh takat wish kat blog baek tak payah"

mesti korang pikir macam neh kan kan!!

hek! ade aku kesah ke dengan korang. suka hati aku la weh!

macam mana cara sekalipun cara aku wish untuk mak aku yang penting aku ikhlas nak buat.

once again happy mother's day for my beloved mom!!

orang SAYANG mak!! (bergeme)
wo ai ni
saranghaeyo
aishiteru

walaupun orang selalu buat mak marah sebab orang selalu buat 'derk', tak dego cakap, pemalas, suke buat muke, selalu bangun lambat, siap lambat, suke terhegeh2 dan lain2 yang boleh buat mak marah.

orang mintak maaf sesangat2 tau mak.

orang tak sengaje nak buat mak marah.

orang suke bile mak marah rase rumah meriah bile mak bisng2 walaupun rase kecut gak!

tapi orang tak suke mak selalu marah2 sebab orang takut mak sakit lagi nanti. T_T

Mak.. orang doakan
mak selalu sihat wal'afiat dan dipanjangkan umur..

akhir kata dari orang walaupun mak tak tau akan kewujudan entri neh tapi orang yakin mak mesti tau kan hati orang macam mana. ye la orang kan tak pandai berkata2/bercakap apatah lagi nak bertegur sape walaupun dengan sedare mare sendiri. itu semua mak dah tau kan. hehe sorry again ye mak. Anak mak yang sorang neh memang macam tu nak buat macam mana lagi.

Mak! orang sayang mak sepenuh hati! muahhh3!!


sekian wassalam..


dari anakmu yang degil lagi terhegeh2

______________________________________________

ok tu sebab pertama kenape aku update blog.

ok sekarang sebab kedua aku update blog...

sebab entri aku yang dah berkurun lepas tu..

ala entri yang nak kasi TOpuP free tuh!

bukan tak jadi tapi sebab respon yang aku dapat pun seciput tambah2 lagi aku pun busy dengan study/esaimen/exam sebab tu aku OFF9

bukan janji2 kosong/manis semata2 tau!

aku just busy that time!




p/s: oh ya..pasal topup free tuh next sem baru ON balek tau!

sekarang nak rilek2 dulu kat rumah.. lala

1 comment:

titi tutu said...

next sem je? untuk 2013 takde? #bunyi cengkerik...mana org lain??? =P