Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Friday, December 24, 2010

aku nak kau U-turn sekarang!!

salam kepada 2010

dan ohayok.... 2011


tahun baru..


tapi aku tetap same macam dulu


takde perubahan..


"der kau sedar2 la sikit kau tuh dah tua bangka"


"badigol kau bai!!"




aku ingat lagi..


waktu itu...






*hampir2 kene masak dek mak aku..


aku memang cute gilos!

aku tau mak ngan ayah aku nangis mase aku lahir2 dulu... T_T huhu

gumbira dan syukur sangat2 dapat aku walaupun abang aku dikala itu belum puas dimanja oleh mak ngan ayah aku..

hahaha

*amaran keras... ni bukan abang aku!


"tulah kau kuar cepat sangat!"

"nak buat macam mana bro.. bukan aku yang planning!" kehkeh..

"tapi kan bro kalu aku planning aku nak adek macam neh.."


*walawei comel giloss!!!



dari situ aku mula belajar dan kenal apa itu dunia...

"dowh! ayat cam skema ayam"

"baek kau diam cendol!! kalu kau tak nak termakan kepale lutut aku neh"

"rilek ar der.. aku gurau sikit pun tak boleh ke"

"banyak la kau punye gurau!"

-ngong-



yeahhh!! kenal dunia dan

belajar tentang...


* neh bukan aksi skodeng2!!

heh!

mase kecik2.. tak cukup umur lagi.. tak tau apa yang halal dan apa yang haram..

dan mase2 neh lah kite takde perasaan malu terhadap jantina yang berlainan bukan!!


hidup mase bebudak dulu memang best.. :D

tak payah nak pikir macam2 masalah..

*hurmmm



yang diaorang tau makan.. main.. tidur.. dan membuang!!

best giloss kalu aku dapat jadi budak2 balek!!

tapi mase memang tak dapat u-turn balek... ataupun reverse... T_T

yang pasti mase hadapan kite hadap sebaek mungkin...

bak kate pepatah buang yang keruh amek yang jernih!!


yeahhhhhhhhh....!!!!


arios amigos..


p/s: taun neh aku nak study betui2!

maybe... diet... jogging... ( ikut mood laa) :P huh!



de last entri from umah... entri yang takde motif merapu je lebeh!!




balek u sudaaa!!! Xd





* punca pakcik gigolo aka google :D

2 comments:

alexa yussida said...

baju ijau tu comel gilos..masak tomyam pon sodap!

adil sunbae said...

hahaha