Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Friday, December 17, 2010

Sape2 yang tak suke melantak sile angkat ketiak..

Ohayok!!

Sape2 yang tak suke melantak sile angkat ketiak..

ahah! aku ade nampak orang angkat ketiak..

meh sneh aku nak tarik2 bulu ketiak korang sampai korang sedar yang melantak tu penting untuk terus idop tau tak..

kalau tak melantak still idop lagi pe?’’

Watever bai.. ko tak suke melantak.. aku tak rugi dowh!

Dan disebabkan aku teramatlah suke melantak. Aku kene tag!

“Weh.. nampak sangat ke aku neh suke melantak” huhu

So kalau orang dah tag kite mestila kite balas balek kan..kan..

‘Bak kate pepatah pulang buah paku keras..’

Kalau tersalah abaikan je sebab BM aku memang kureng!! +_+

‘Semua saolan ade 17.. hah jawab jangan tak jawap bai’

Dimulakan dengan bismillah..

1. Bagi 3 makanan yg korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.

- Mak aku yang masakkan dan aku tolong tengok :p

- tom yam + nasi putih = simple

- tolak taugeh, batu,kayu,pasir..

2. jenis air apa yg korang paling suker?

- Air dari paip yang di-filter-kan

- Tea o limau ais

- Air asam limau

- Dan-ikut-mood-la

3.Which type of food yg korang prefer,pilih 3... malay,chinese,japanese,western,italian,mexican,arabian?

- malay

- western

- Italian mamamia..

4.Apa makanan yg korang paling expert masak?dlm kata lain,xyah tgk resepi tp at the same time bila org lain rasa,org akan kata 'wah!gila sedap'

Masak air kut! walaupun takde orang kata ‘wah!gila sedap’ tapi bapak aku akan cakap ‘kopi satu!’ ngeh2

5.Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?

Aku tak pernah bayar tuk makanan dan tak akan pernah sebab:

- tak suke gune duit sendiri walaupun duit tu bukan aku punya

* takde income lagi huhu

- mak atau ayah aku yang bayar.. neh yang best!

- dan aku tak pernah amek tau harge makanan tersebut..

melantak je laa yang aku tau.. haha

6.Beri nama restoran pebret.apa makanan kt situ yg paling sedap?

Dowh.. aku tak ingat ! tapi kalau restoran yang tak ramai orang bermakne makanan kat situ memang tak sedap.. tak dinafikan!

7.Ayam,kambing,lembu,itik,burung puyoh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak.mana satu yg korang suker?klu korang ada suke yg lain aku xlist,bgtau je la.

Tolak kambeng sebab busuk dowh! Ayam dengan lembu memang aku telan! laen2 tuh kalau ade sape2 nak bagi ape salahnye.. hakhak


8.Restorant/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda?dan mkn/minum apa?klu korang ingat la kan?

Tak pegi mane2 restoran/café pun.. dating kat umah mak dia.. hehe

Dapat servis first class daripada bakal mak mentue.. best woh! Makan makanan air tangan bakal mak mentue.. yang penting FREE OF CHARGE beb! :D


9.Apa makanan yg selalu remind korang trhadap pasangan korang?kenapa?

Kuaci.. sebab.. dia.. saya.. suke.. :p

‘der.. poyo giler kau!’

10.Klu pegi umah orang,korang brharap org tue hidang apa?

Kfc.. pizza hut.. ‘dalam mimpi laa bai’

11.Makanan yg korang mmg xblh nk telan langsung.samada x sedap/tekak korang dh kembang.

- makanan yang dah basi :p

- ade something dalam makanan tuh.. Yakss! +_+

12.Menu raya yg paling disukai.

- ape2-yang-terhidang-dan-dihidangkan-akan-aku-tibai- :p

13Jajan/cekedes favourite?

-Ikut-mood-


14.Beri 2 makanan yg emak korang masak yg korang suka?

- tom yam kut.. alaa not very sure sebab Semua aku suke tolak tauge je..

‘dasar pelantak’

- desert: karamel walaupun hangus tapi sodap gilos!

15.Makanan paling pedas yg korang mkn.sapa masak?

- tom yam thai

pergh.. pedas giler sampai cirit-birit.. haha.

chef restoran tersebut. :p


16.Korang klu jumpa org yg TAG ni,apa agaknya korang nk hidang/belanja?

orang yang menge-tag aku kakitidor

Aku takde fulus.. im sory -_-,

17.Sila TAG 5 0rg & paksa mereka buat Tag ini?

el

gomokpendek

kid

juan

wanjay


fuhh.. alhamdulillah abeh sudaa..

5 comments:

g0m0k9enDek said...

sukaaaaaa! hahahaha!

senpai adil said...

suke...
bagoih2

Ajie Mohd Tahir said...

tgk profile pic kau pon aku tau kau mmg suke mkn.
XD

senpai adil said...

haha
tau tak pe.. :D

habibah abdul said...

hahaha...hang kuat makan ka?
aku da agak da..aku pon suka.
suka makan.suka tidor.tak suka gemok...yuuuuuuuuuuuu~