Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Sunday, December 26, 2010

rumah aku vs stadium bukit jalil!

"bro kau nak tak pegi tengok bola kat bukit jalil"

"tak pe la bro.. aku tengok kat umah je"

"wehy tengok kat bukit jalil baru gempak der.."

"kepale hot kau gempak.. buat telinge aku pekak ade ar.."

"kau memang........"

"watever dude!"

malaysia vs indon..

umah aku dah jadi macam kat stadium pulak

bapak aku.. adek aku dua2 ekor

dan termasuk laa
mak aku!

aiseh.. bile mase pulak mak aku join team melalak bapak aku neh?? hurmm >_< aku yang duk kat dalam bilek boleh dapat sakit jantung dengar bapak aku melalak

siyes kuat giler!

dan adek aku yang ade bulu mate melentik tuh juara melalak nombor 2

puhh.. naseb baek sekali-sekala kalau hari2 mau retak dinding umah aku neh..

dan akhirnya...

3-0

malaysia menang kalu tak membazir je diaorang melalak.. :D

hahahaha

arios amigos..


p/s: der aku dah nak balek u dah.. xd







8 comments:

zaira said...

hahahhh... kalau kat rumah saya pulak, saya yang bising...

bila nampak striker tu laju je masuk petak gol, dah mula glabah dah.

pastu suara yang paling kuat didengari sampai jiran apartment sebelah complain.

tapi puas gila beb!

senpai adil said...

yeahh.. memang puas giler kalu dapet melalak time2 gol..
memang superb! :D

shah amirul said...

bersorak bersama ultras malaya di stadium rasa nya lagi best dan berbaloi.90 minit berdiri menyanyi untuk menaikkan semangat pasukan kebangsaan :DD

tanahtumpahnyadarahku.

Fyqa Othman said...

semangat2. yeahh. 3-0
hehe/

g0m0k9enDek said...

hahaha~ ak g tengok citer janin d malam perlawanan.. sgt best sbb x der org sgt! haha

PhotoGraphic said...

wowww...haha...sane sini bola..haishhh

alexa yussida said...

ekekekke..bulu mata melentik tu penting:p

adil sunbae said...

alexa: bulu memang penting ~ ngaaa :D