Assalamualaikum..

Target:
NINJA KAWASAKI
will be my ride sooner or later.. InsyaAllah :D

MAAF AMAT DIHARAPKAN..
Bw- tidak laju lagi atas sebab2 tertentu. Ada rezeki insyaAllah.

Saturday, March 19, 2011

FB memang cilake!

korang nak tau kenape aku kate FB cilake! sebab FB ade virus yag buat aku difitnah sebarkan bende porn!
padahal aku tak buat pun. Banggang!

see virus tuh akan serang kita punya chatbox walaupun kita tak chat dengan orang sebab automatik dia akan send kat kita punya friends! and then friends kita mesti anggap yang bukan2 kat kita macam "euww kau memang tak senonoh betul! ". siyes FB sekarang memang terok giler!

gambar yang kat atas tuh aku amek kat blog beliau
harap maklum dan untuk tau lebeh lanjut klik je kat gambar tersebut. ok.


sorry kualiti rendah so tak jelas.

bagi yang rabun baca yang dibawah neh

'Adil baharudin ko bg VIRUS per nie!!!!!!!!!! MEMALUKAN!!!! abis aku terkena'

ni lah antara2 orang yang tak puas hati kat aku sebab! FB cilake tu la. urghhh geram benggang betul!
budak tu pulak siap tag aku dowh! yang buat aku lebeh benggang dan tersetap bila dia kate memalukan! diulangi memalukan! siyes dowh aku benggang gile dengan statement dia! padahal bukan aku yang buat semua tuh walaupun aku akui yang aku neh takde la baek or alim sangat tapi aku takkan buat keje yang tak bermoral tuh!

abeh2 je dia keluarkan statement sentap tuh, aku hentam dia balek tapi dengan cara yang sopan santun la. mesti korang cakap ek eleh asal kau tak hentam je budak tuh cukup2. dowh aku tak nak nanti naik court pulak dan aku pegang aku punya prinsip 'kita hidup mesti beradab kalu tak beradab tu namanya binatang tau!'

lepas aku hentam budak tu secara sopan. aku pun update la status FB aku.

' cilake betoi FB! siap ade video porn!
aku kene virus porn! what the heck!'


tak sampai beberape saat ade la sekor budak neh menepek 'like' status aku. lepas tu tulis komen kat aku punya status.

sorry kualiti low giler sebab tu tak jelas.


aku retype balek kalu korang tak berape nak clear.
ok aku just shortkan nama budak tuh kepada PB aka Perogol Bersiri! haha
PB: tu la selalu sgt tgk cerita porn
dalam hati aku 'what the heck budak neh' siyes cilake!
aku: helo! aku yg muke suci neh kau kate kaki tgk cite porn ke! PB: hahahah dah tu mcm mn leh kena PB lagi: g pon mn ada muka u pon
time neh aku rasa muka aku dah panas gile sebab tahan sabar banyak sangat kalu ikut kan hati aku dah lama aku menderemkan budak neh!
aku: wo wo mane aku tau tu stok cite porn!
siyes memang aku tak tau!
PB: emmmm x tau ka saja bt2 x tau

arghh cilake! kau ingat aku hadap sangat ke bende2 porn tuh!

p/s: FB sekarang macam banggang dowh! virus video porn go to the hell la dude!

3 comments:

myhardday said...

bende mmg dah lama dah..cara yg pling senang adalah tukar password..:D..

Si Gadis Pipi said...

sabar..
awklaguape ygdlmblogne.. saya suke la..plpm saya :)

adil sunbae said...

myhardday: oh yeke!! tak tau la pulak..

cik si gadis pipi: dh kasi tau dh!

*jap asal aku post 2 kali entri yg same.. C>I>L>A>K>E!